Szakdolgozat konzultáció

  • IDŐTARTAM

    2 x 45 perc (1 alkalom)

  • ONLINE ÁR

    bruttó 15 000 Ft

Leírás

Szakdolgozatot kell írnod, és nem tudod, hogy hogyan fogj hozzá? Esetleg elakadtál a folyamat során? Eddig nem volt rá időd? Maradj otthon és írd meg a szakdolgozatodat! Többéves konzulensi feladataimnak és több tíz tudományos publikációmnak köszönhetően megfelelő tapasztalattal és rutinnal a segítségedre tudok lenni e probléma megoldásában (szakirodalom felkutatásában, a kutatási módszertani kérdésekben, kutatási eredmények kiértékelésében, és a szöveg lektorálásában is, személyesen és online, magyar és angol nyelven is). Keress bizalommal!

Mit is foglal magába pontosan a szakdolgozat konzultáció, hogyan néz ennek teljes folyamata?

A szolgáltatásokról számlát állítok ki.

Ha elakadtál a szakirodalomkeresés folyamatában egyetemi beadandónál, TDK dolgozatnál vagy szakdolgozatírásnál, és nem tudod, hogy hol lenne érdemes keresned, akkor több, mint 25 db online, részben vagy teljes mértékben ingyenesen elérhető szakirodalmi forrással tudok segíteni.

Van köztük olyan, amelyet kényelmesen otthonról is el tudsz érni, de van közte olyan is, amely egyetemi könyvtárból vagy a Fővárosi Szabó Ervin könyvtárból, esetleg a CEU Könyvtárból érhető el online és ingyenesen.

A szakirodalmi forrásgyűjteményt emailben szükséges igényelni (academic.coaching.hu(kukac)gmail.com email címen), bruttó 6000 Ft-os egységáron, amelyet előreutalással kell kifizetni.

A szakirodalmi forrásgyűjteményt 48 órán belül emailben fogjuk küldeni. Erről számlát állítok ki.

Ha úgy gondolod, hogy tudok neked segíteni, keress bizalommal. Várom jelentkezésed!

Szeretném felhívni a figyelmed, hogy a szerzői jogi törvényi rendelkezések, a Ptk. és a 2016. évi XCIII. szerzői jogok kapcsán hozott törvény értelmében és szellemében a szakirodalmi forrásgyűjtemény és maga a prezentáció szerzői joga Székely Tünde és az Academic Coaching tulajdona.

A dokumentum kizárólag a szerző előzetes, írásos beleegyezésével adható tovább, kereskedelmi és nemkereskedelmi célból egyaránt.

A szakdolgozat konzultáción felüli további költség:

Magyar nyelvű szakdolgozat szövegének lektorálása: bruttó 6000 Ft/óra (kb. 3-5 oldal szöveg lektorálására van lehetőség 1 óra alatt).

Angol nyelvű szakdolgozat szövegének lektorálása: bruttó 8000 Ft/óra (kb. 2-3 oldal szöveg lektorálására van lehetőség 1 óra alatt).

A szolgáltatásokról számlát állítok ki. A lektorálás díjának elszámolása kétheti rendszerességgel történik.

Sürgősséggel is vállalom szakdolgozatok lektorálást, magyar és angol nyelven, ennek +20%-os felára van.